Skygglappar, jourhemsmöte och föreläsning

Mycket som suger utav min energi för tillfället då inte ens de enklaste, självklara reglerna följs som att plocka i eller ur diskmaskinen, diska grytor eller torka av köksbordet.
 
I morse var det inte annorlunda mot vad det brukar vara på morgonen men min ork är på upphällningen som sagt och då man ska starta morgonen med att börja tömma diskmaskinen och fylla den igen, diska gårdagens kastruller och torka av alla kökets bänkytor från gårdagens matrester för att kunna servera frukost till de som behagar kliva upp så är det inte helt lätt att hålla ihop och åtminstone vara lite trevlig mot de som förtjänar det.
 
Tyvärr blev jag sur och grinig i morse och använde lite för arg och tålamodslös röstläge mot minstingen i huset, den som förtjänar det minst.
Det resulterade i en liten försening(kramar och tröst behövdes) + att vi lämnade köket lite, lite ostädat då vi åkte på vår roadtrip jag och minstingen.
 
 
Men det är ju inte så farligt, för det är ju ingen annan som orkar stöka bort efter mig fast flera familjemedlemmar var kvar hemma och det stod ju kvar precis som vi lämnat det då vi kom hem på em och skulle äta mellis. Fairplay liksom att den som lämnar också får plocka upp, synd bara att det endast gäller mig?
Det är många i den här familjen som är blind då det gäller att att se saker som är på fel plats eller behovet av att använda disktrasan.
Eller så är skygglapparna på?
 
Mina håltimmar på förmiddagen tillbringade jag tillsammans med mina jourkollegor på handledningssamtal hos Vivi.
 
Nu i kväll har jag varit på föreläsning om det tredelade föräldraskapet (socialtjänsten, familjehemmet, föräldrarna).
Kanske skriver mer om det en annan dag för nu har Jhon Blund varit förbi och mamman ska sova.
 
Kram.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0