Kärlek och lugn då inga krav finns

Jag har mina spretiga tankar runt ikring utanför det jag visar upp här eller förmår mig att ta tag i, vill så väl och ni som jag sällan nämner i min blogg finns ofta i mina tankar...
 
Jag fegar ur och vill inte tränga mig på, hittar inte rätt tillfälle, rätt tillfälle finns men jag vågar inte för att det var så länge sedan och jag hittar på ursäkter, jag borde men kunde inte uppbåda tillräckligt mod... Jag har köpt blommor med  avsikten att ta med mig och dyka upp oanmäld.
Blommor har vissnat, paket har blivit liggande och resultatet har alltid blivit detsamma. Jag vill så väl, men förmår mig inte och jag blir så ledsen och besviken på mig själv och känner mig så fel.
Jag har många människor runt mig som betyder mycket för mig. Personer som står för trygghet, kärlek, värme och respekt. Dessa människor är viktiga för mig, för inför dem kan jag vara mig själv..
 
Exsvärmor och exsvärfar är en sådana personer för mig och jag blir så ledsen på mig själv då jag inte fullföljer min tanke om att ta kontakt... men Grattiskramar en dag i efterskott vill jag önska dig ifall du läser här.
 
Nästa fina människa jag tänker ofta på är min nuvarande svärmor som besökte oss idag och tillsammans har vi krattat och städat bort nedvissnade växter i rabatterna idag och med sig hade hon och Elaine den här fina korgen.
 

Nu är det lov och inga krav på någonting vilket ger mer harmoni i familjen. Älskar att sonen tog eget ansvar och ställde sin väckare på nio och åt frukost innan tio för att ha fortsatt bra dygnsrytm för sin egen hälsas skull.
 
Kram
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0