Snabba vändningar

Min chef ringde mig igen och sa att hon kanske löser min önskan om ledighet i vart fall, de hade en plan.
I går afton fick vi sen beskedet att de hade fått alla bitar på plats och att vi kunde boka vår resa. Känner mig tacksam. <3
 
Jag och Jörgen har levt i ett förhållande i över sexton år och ska för första gången komma oss iväg på tu man hand fler än en natt. Vart bär det iväg då? Jo det blev utlandet, vi hamnar på Mallorca!
 
 
 
Efter mycket googlande på weekendresor och många olika val på vägen blev valet till sist fyra dagar på Mallorca. Vi flyger ner till Stockholm på torsdagkväll, sover en natt på Arlanda och är framme på Mallorca före lunch på fredag.
Tidigt på måndagmorgon lyfter vårt plan från Mallorca och vi är åter i Drängsmark vid middagstid.
Själva Mallorcaresan är billig men hotellnatten på Arlanda är svindyr, priset på flyget mellan Stockholm och Skellefteå var hyfsat. Så för 8200 kr per person får vi en minisemester tillsammans 12-16 april. Fantastiskt!
 
 

Det hotell vi hittade har all inclusive, men inte det mest trivsamma enligt bilderna, fast det kommer att duga gott åt oss. Det är ett höghusliknande hotell med små balkonger och poolområden som verkar trånga och delvis i skugga, men vad gör väl det då jag trivs lika bra på stranden.
 

Lov, sjukdom och sommartid har resulterat i massa svårigheter att få ihop vardagspusslet i den här familjen och än en gång har vi gjort en rejäl vurpa som ni säkert har märkt på mitt sätt att skriva här på bloggen.
Nu blir det lov igen, Påsklov men jag har en viss tro på att vi har hittat igen en liten tråd som kan leda till bättring.
Vi har en tidsplanering på vardagsrutiner som vi måste försöka klara av att hålla nu även under lovet.
Livet det här livet.
 
Kram.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Giraffen

Det är ni SÅ värda ❤️

2018-03-31 @ 21:56:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0