I kväll blev jag less och blev ledsen

 
 
i kväll svarade jag i telefonen och människan var som vanligt påverkad av alkohol. Jag lyssnade, hummade, bekräftade, stöttade och peppade den första timmen. Nästa timme så tydliggjorde jag mer min åsikt att alkohol är boven i hens och hens förhållande BIGTIME!!
Aldrig okej med våld, aldrig okej med att straffa och ta av grundläggande rättigheter! Men vad är orsaken att det blir så här i ett förhållande?
 
 
Fick dock till sist ett slag under bältet som träffade så mitt i prick!! Nämligen att mitt uppdrag/jobb till kommunen påverkar mina barn så pass att hen tyckte att jag borde sluta ta hand om andras barn och prioritera mina egna bättre?
 
 
Samvetsfråga, jag vet..... en fråga som jag ständigt väger in i mitt val av inkomstkälla till min familj, vad är bättre och vad är sämre...?
 
 
Men skit vad jag kände mig "fel" då hen var tvungen att hitta min sårbaraste punkt!
 
I morgon är det en annan dag,
 
Kram.
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnKatrin Magnusson

Vänd på det dåliga samvetet och tänk vilken fördel dina fina barn har som just har dig o J som förälder. Att ha ork och engagemang för utsatta barn är en positiv egenskap även för sitt eget föräldraskap. Det speglar vad som är viktigast av allt för er - ni bygger starka barn (andras men allra mest era egna) så samhället slipper laga dem som trasiga vuxna. Att du är hemmaarbetare är speciellt - uppfödd med en dagmamma som mor vet jag det. Men tänk vad mycket fördelar det finns med det också. Du kan skjutsa barn som missar bussen o du kan stötta på plats om de är hemma. Så sträck på dig o tänk på vad tur att just du var dina barns mamma 💕!

Svar: Tack! Jag vet att mina barn har det bra nu och att vi har deras bästa för ögonen. Vet att inget skulle bli bättre om jag slutade som jourhem. Men ändå blev jag så oerhört paff, kränkt och sårad av just den här personens uttalande...
Annica

2018-03-07 @ 10:45:32
URL: http://heltrligttyckerjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0