Logistik

Barn skjutsade och hämtade både för jobb och för nöjes skull, men det är inte varje dag det händer något i Skellefteå och Stadsfesten måste de ju få uppleva. Men då man har barn i olika åldrar och olika behov så kan det bli många mil i bil på en dag för att alla ska bli nöjda.
Tjatar dock på de oplanerade tonåringarna om att vi behöver kunna planera bättre för att logistiken ska fungera optimalt;)
 
När jag hämtade hem Emma i afton var jag lite tidig och fick sitta ner några minuter på Max och småprata med henne och hennes kompisar.
En kompis till Emma har en förälder som är i livets slutskede och man blir som påmind (från pappas sjukdomstid) och samtidigt illa berörd över att en fjortonåring har så stor koll på de svåra orden som är förknippade med cancersjukdom. Palliativa enheten, lymfödem o.s.v....samtidigt är det så fint att uppfatta hur de som familj hanterar det faktum att vi pratar mer om dagar än månader innan föräldern inte kommer att finnas längre. Precis som de sa, FUCK CANCER!!
 
Stolt än en gång över mig själv då jag klarade av tre ärenden på vägen innan Emma och lånis skulle hämtas upp i stan. Först körde jag en lånad släp från byn hem till Mikael där jag lyckades backa in den på första försöket upp på deras gård. Sen in på Beijer för att byta ut felköpta klammer till rätt klammer till vår häftpistol och slutligen in på Cykel och Fritid för att hämta igen ett upprätat misshandlat cykeldäck.
Om jag hade begränsat mig själv och sagt att jag kan inte köra släp, jag kan inte backa så hade jag verkligen inte fixat det heller. Du kan om du vill!!
'
Kram.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0