Att välja lyckan trots allt och oj vad jag har haft det bra!

Nu är jag hemma igen efter min tripp till Stockholm och jag har haft det så underbart bra och mest glad är jag nog över att jag inte har dragits ner och blivit orolig och nertyngd av andras olycka eller oro för det har varit rörigt från många olika håll för personer i min närhet. 
Rykten, skola, anmälningar, sjukdom, sårade känslor och massvis med telefonsamtal och sms har behövts för att hjälpa mina medmänniskor.
Jörgen har roddat med det mesta som rört barnen som bott under vårt tak men jag har också behövt vara inblandad.
Men det tråkigaste är nog det att min syster drabbats av en Twarinfektion under sin Turkietresa och fått dubbelsidig lunginflammation som en biverkning och inte fick åka hem inatt från utlandet. Tråkigt också hur det basunerats ut, lagomt är bäst. 

The happiest people don’t have the best of everything,

they just make the best of everything.

 

Jag flög som sagt var ner till Stockholm i torsdags och det var på ett jobbuppdrag. Spännande att resa med en minimänniska alldeles själv men det flöt på rätt bra. Fick lite hjälp av medmänniskor då jag glömt min kofta i planet och av en annan med att få ut handbagagevagnen från planet.
Lunch och blöjbyte på Arlanda innan jag och mini tog bussen till Hertz biluthyrning. Hade turen att bli uppgraderad och fick äran att köra en VOLVO V90. Härlig känsla att susa fram genom svenska landskap i flera mil.
Innan jag lämnade igen bilen på Arlanda efter utfört jobbuppdrag åt jag middag på IKEA sen blev jag privat och tog en taxi till Täby. Skön känsla inombords då allt klaffade och blev så bra som det bara kan bli för minimänniskan.
 
 
Johannas familj kom hem på natten mot fredagen och när de vaknade på morgonen blev både jag och de så glada att ses igen.
Efter frukost var jag själv med barnen medans Johanna och Erik var iväg på byggmöte, sen på eftermiddagen åkte vi på Lewis(Johannas lillebror) studentkalas. 
 
 
Monika hade fixat massvis med god mat, tipsrunda och tårta och allt var så fint ordnat.
 
 
Hon hade fått låna lokal utav "kåren" och det fanns lekhörna för de små..
 
 
..men roligast var nog trappen ute i hallen med dess handikappramp.
 
Inte var det de renaste barnen som vi sen åkte hem med, men rätt så glada och nöjda.
 
 
 
När vi kom tillbaka till Täby åkte vi förbi bygget av nya huset och jag fick gå husesyn med Johanna.
 
 
Lördagdag var jag själv med barnen så fick Erik och Johanna flänga runt och välja olika golv, klinker och kakel till sitt hus.
Vi tog en promenad ner till lekparken och roade oss med att gunga, klättra och ha picknick.
 
 

 

 
Efter lekparken och lunch blev det glasspaus i soffan.
 
 
 
Kram.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0