Arborist och markarbetare

Liksom de flesta i min ålder har jag varit med om mycket i livets berg och dalbana och ibland har det varit extra jobbigt och jag har nästan gett upp med att ens försöka kravla mig upp ur dalen/gropen. Men jag är en överlevare och min ambition är att vara och förbli en god människa, men också välja att tänka goda tankar om andra människor. 
Jag tror på att det inte finns någon människa som verkligen vill vara olycklig eller dum mot sina medmänniskor. Jag tror på ett korrekt bemötande och att man kommer långt med att vara snäll och förstående. Sen tror jag också på att man mår bäst av att släppa det som varit och att man tar lärdom och går vidare. Vi kan inte förändra det som hänt och det som varit, men vi kan förändra på hur vi tänker om det vi varit med om! 
 
Hann med lite trädgårdsarbete häromdagen. Jag började med att klättra upp i Björken och ta bort de skadade grenarna från då ladan lyftes bort av kranbilen.
 
 
Sen körde jag några kärror med sandjord från högen som var "kullen" och fyllde upp där stenplattorna har legat.
 
 
Bjussar väl på en selfie från innan jag påbörjade mitt arbete i trädgården;)
 
 
Ska försöka komma ihåg att köpa gräsfrön idag, då jag ändå ska in till stan på ett möte, för att kunna så in området.
 
 
Fick hem Jörgen ifrån Ammarnäs i går, men jag somnade redan vid nitton och var inte så social..
 
De har jobbat på jättebra där uppe och det blir gjutning redan på fredag.
 
     
 
Det är slitigt att vara hemma själv och rodda med ungdommarnas skjutsningar och hämtningar. Oro över så många själar som har en knytpunkt till mig. Men jag har blivit bättre på att inte lägga så mycket skuld på mig själv längre, bättre på att agera klokare, bättre på att inte oroa mig för kommande otillåtna händelser eller de skedda otillåtna händelserna. Helt sonika bättre på att vara i nuet på ett klokare sätt och reda ut icketillåtna saker direkt. Litar på mig själv och mina förmågor på ett helt annat sätt än tidigare och det är mycket på grund utav att jag får positiv feedback från liksinnade. Tänker att vi alla vill höra att vi är bra, gör bra saker och att vi duger.
 
Kram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0