Känslorna åker berg och dalbana

Jörgen åkte själv upp till Ammarnäs idag och jag känner mig lite avundsjuk.
 
Själv har jag hämtat upp Jhon i stan, handlat mig en egen billig skruvdragare + trallskruv och sen satt igång med att bygga bro.
Jag har aldrig byggt någon bro tidigare och börjar säkert i fel ände, men känner att jag behöver göra det för att få ihop måtten.
 
 
Började med översta planet på bron och sågade ut brädor till det, nästa steg blir att såga ut reglarna som jag ska fästa dessa bräder på, men det blir en annan dag.
 
Jag tappade lusten och humöret efter flera timmars provocerande av tjurig tonåring som inte klarar av att bära sina känslor själv och stå för sina dåliga val. Men efter att inte komma och äta middag då den serveras för att sen slänga i sig en skål med youghurt innan man drar och badar, (utan att säga att man ska det), sen komma hem och duscha och duka upp middagsresterna och äta i vardagsrummet, sen bryta mot regeln att tömma diskad diskmaskin och därför ställa smutsig disk på bänken då var mitt humör inte nådigt och när ungdomen säger att den inte orkar lyssna just nu och blev jag om ännu mer provocerad av respektlösheten och röt ifrån!
Det här är en familj där vi alla hjälps åt och respekterar de fåtal regler vi har, vi är inte ett hotell.
 
Imorgon är det en ny dag och vi (jag och barnen) rullar ner till IKEA i Umeå från morgonen..
 
Kramis.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0