Maxad tidsplanering

Jag har haft ganska fullt upp i några dagar då jag varit uppbokad på olika möten, skjutsningar och hämtningar.
I går maxade jag verkligen min dag och hade inte många minuter över till att vila.
 
Väckaren ringde klockan fem, skjutsade lånis för att hitta första dagen på ny praktikplats nere i Skellefteåhamn.
Hann hem och hade då tio minuter på mig att fixa min frukost innan jag åkte till Kåge för att hämta Rue.
Men jag var supereffektiv i köket och mixade ihop min frukost och stekte den. Kesoplättar med bär som jag slevade i mig i bilen.
 

Halv nio hämtade jag snabbt upp ett papper på HC i Byske innan ett möte på skolan 8.40. Rue hängde med och skrattade högt då vi bar henne in i skolan, hon gillar att vara ute tygligen. =) 
Ett bra och tydligt möte där många frågetecken rätades ut och nu känner vi (Jag, Jörgen och Emma) oss tryggare på att Emma får rätt hjälp i skolan. Tydlighet är viktigt för alla barn, men särskilt viktigt för barn med någon svårighet eller diagnos.
 
Väl hemma igen blev det att röja i köket och leka med Rue, servera henne lunch och  lägga henne för vila i vagnen. Därefter åt jag min lunch, startade igång en köttgryta för att förbereda middagen och sen vilade jag med ljudbok i 20 min.
 
 
Vid ett kom min andra lånis hem och behövde hjälp med att starta en tvätt och ville sen socialisera en stund.
Kvart över ett vaknade Rue och efter lek, mellis och blöjbyte kom Maria och hämtade Rue precis när lånis skulle övningsköra sig till stan för teorikurs.
 
Kom hem igen strax efter fyra och skyndade mig med att starta igång att koka potatis till köttgrytan och tillaga min kalkonmiddag. Stöka bort middagen och skjutsa Emma till Byske för att sno om söderut direkt så vi skulle hinna till Nordanå innan 18.00
Föräldrar med döttrar som går i årskurs sju får en förhandsvisning av en pjäs som handlar om hälsa och mående. Senare i vår kommer eleverna att få se den här pjäsen på sin skola och man följer upp de känslor som pjäsen kan skapa genom att samtala med tjejerna på ett välplanerat väl genomtänkt sätt.
 

Klockan 22.00 sov jag djupt i min säng.
 
Idag har det varit lite lugnare men väcktes av väckaren fem även idag, men kunde somna om igen då jag pratat med lånisen.
 
Idag är det en stor dag för oss för nu har sonen fått sin diagnos och får börja med medicin som kan hjälpa honom att fokusera på skolarbetet hans sista termin i Byske.
Halv nio träffade vi läkare och sköterska för samtal, vikt och längd och nu ska vi prova medicin enligt en mall i tre månader.
 
 
När jag skjutsade tillbaka Pontus till skolan så besökte jag pappa efteråt. Lite översnöad och övergiven såg hela gravplatsen ut.
 

Jag plumsade mig fram och borstade bort lite snö, tände ett ljus till lyktan och "kände mig välkomnad" av pappa.
 

Nu sitter Jag vid min dator påbylsad med tjocksockor och fleecetröja, för i skrivande stund byts vår ytterdörr ut av min morbror Per som vi lejt till det.
 
 
Resultatet blev vi nöjda med.
 

Kram.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0