IKEA

Vi var på IKEA i lördags samtidigt som Ingvar Kamprad somnade in 91 år gammal. Jag älskar IKEA därav älskar jag väl Ingvar också!? Hursom så är det ett unikt, fantastisk företag den mannen har skapat. 
Vila i frid.
 
Nu är lånis rustad för att hyfsat i alla fall kunna laga mat, äta och sova i sitt första egna boende. Klara sig själv, minns så väl hur det var då jag hamnade i den situationen och skulle få ihop ett bord och stolar, kastruller och bestick med nästan inga pengar alls.
 

Vi tillbringade många timmar på IKEA och jag hittade ett bra lunchalternativ för att kunna hålla mig till min kostplan. Quinoasallad med kyckling som tillval.
 

Det är en fantastiskt härlig känsla att ständigt få minusresultat på vågen och måttbandet och den här veckan gick jag ner lite mer än det utlovade kilot, nämligen -1,3 kilo.
 

Resultatet efter tre veckor är alltså ett tapp på - 6,3 kilo. Heja mig!
 
Medans jag skjutsade lånis på två timmars helgjobb och lite mer shopping inför flytten, skottade Jörgen av taket på vårt hus från många kilon snö igår söndag.
 

Kanske, kanske lockade jag Johannas familj att komma då vi facetimade och jag visade all snö. De har gröna gräsmattor hemma hos sig och vill gärna komma och leka i snön.
 
Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0