Möten avtackning barnvakt och onödigt dyrt

Hejsan, förlåt för tunnt med inlägg. Haft fullt upp med massa roligheter, möten, jobb, telefonsamtal, junta, julklappsinköp och en stor portion otur som blir kännbart för börsen.
 
Onsdagen hade jag massa tider att passa. Först ett möte på soc. Hade någon håltimme innan jullunch med mina jourkollegor så då passade jag på att tvätta bilen och åka till Toyota för att boka in en tid för några småfix av småfel som ingår i bilköpet.
Tyvärr upptäcktes en stor "böngel" på motorhuven precis som om någon har satt sig på den eller en stor snöklump rasat ner uppifrån. Tyvärr har jag ingen aning om vad som hänt och idag fick vi reda på att självrisken kommer att gå på drygt sex tusen kronor. ):
 
Efter jullunchen var det dax för mingel och avtackning av min chef Karin som nu går ett år försent i pension.
 
 
Efter minglet hade jag en tid med Viviann för avlastningssamtal och vi drog över tiden till drygt fem.
Hem och åt lite middag, sjöng och nattade lillkille och sen avslutade jag dagen på bästa sätt, nämligen med härligt umgänge med mina fina vänner i vårt lilla juntagäng.
 
Torsdag innehöll gruppträff med mina jourkollegor hos Viviann och sen kom Rue hem till oss då hon inte kunde följa med på sin "storasysters" lucia/julfest på förskolan eftersom hon hade feber.
 
På em åkte vi in till Toyota för att fixa småfelen och då drack vi kaffe och varmchoklad medans vi väntade.
 
 
Idag har det varit mera möte och julklappsinköp. Hem och städa sen medans maken gjorde middag.
 
Kram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0