Julafton

En helt fantastisk julafton går till sin ända och jag känner mig så nöjd och rik på fina minnen.
 
De små har haft besök av nisse i natt och han hade både busat till det med mjölken som var grön och paket som fick öppnas på morgonen.
 
 
Lycka med barn är ju att få vara med och hjälpa dem att skapa positiva upplevelser och förväntningar, speciellt nu då det är jul. 
 
Det är tradition i vår familj att vi besöker Jörgens morbror Karl-Erik varje jul och äter en jullunch och träffar släkten på Jörgens sida. Generöst av Kalle och Helen att varje år bjuda på detta och dessutom brukar de fixa med en fiffig julklapp, bara det är så fint och omtänksamt.
I år fick vi välja en bok var ur deras sparade samling plus att vi fick en inslagen hjortronsyltburk eller hallonsyltburk var att ta med hem.
Vackert vinterväder då vi åkte iväg...
 
 
Och vackert ljus över nybyggena i vår stad då vi åkte hem igen. Guldiga bygglyftkranar.
 
 
Självaste julaftonsfirandet blev hos Mikael och Maria i år.
 
Ett syskonkort fixade barnen till mig.
 
 
 
Vi hade knytkalsas och jag hade trillat köttbullar, gjort laxröra, gravad lax och en västerbottensostpaj med grönkål. Mormor och Ulf tog med sig detta..
 
 
Kan du gissa innehållet?
 
Lyckades knäppa ett jättefint kort av givarna av paketen.
 
 
Och innehållet i paketen var detta...
 
 
Mikael är duktig på att laga mat och tillsammans med storasyster Johanna och några till så dukade de upp ett fantastiskt julbord.
 
 
Sen kom tomten. De finaste bilderna är redan delade på Insta och Facebook, själv har jag massvis med händelsebilder som inte är lika fina, men de förmedlar känslan och händelserna under tomtebesöket och paketöppnandet.
 
 
De som satt i soffan blev också glada över tomtens besök...
 
 
 
Tack tomten för alla fina paket! Många små prinsessor och dockmammor blev så nöjda, även små prinsar blev så nöjda.
 
 
'Jag kan inte med ord beskriva min känsla, men känslan jag bär är positiv och fylld av enorm tacksamhet över vart mina val i livet fört mig<3
 
Kram.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0