Snart lättar det

Min tid räcker inte riktigt till för närvarande och jag får prioritera bort många saker. Trodde att skolstarten skulle ge mig lite andrum men det har inte riktigt blivit så än. Kvart över sex ringer min väckare och jag väcker ett eller två barn, passar på att duscha medans de små sover.
Frukost, hjälpa till med påklädning och tandborstning och följa ett barn till skolan och skjutsa ett annat till sin förskola på annan ort.
Möten, träffar och inskolningar gör att det är inte många minuter i marginal för att få ihop logistiken med hämtningar och lämningar.
 
Idag lämnade jag lillkille på skolan, skjutsade sen lillan till sin förskola. Styrde sen bilen mot stan och en gruppträff med de andra jourhemmen.
Kvart i tolv styrde jag bilen upp till Solbacken och lämnade in min V70 för en värdering och fick en lånebil.
Tog ur bilbarnstolen och monterade in den i lånebilen sen hem till Drängsmark för att hämta upp lillkille på skolan som slutade halv ett.
Åkte sen vidare jag och lillkille för att hämta lillasyster på sin förskola, bilade sen till stan igen och hämtade upp sonen som missat tolvbussen och vid tvåtiden lämnade vi igen lånebilen på bilaffären.
 
 
Väl hemma igen blev det mellis och sen var det dax att förbereda middagen som blev kokt potatis och köttfärsbiffar med massor av stekt lök. Mums.
Jörgen åkte iväg och hämtade hem Emma från en skolutflykt och jag badade och nattade de små. Turbofixade hemmet lite snabbt genom att  dammsuga, piffa kuddar och filtar i soffan och städa toan sen en snabbdusch på det och nu en stund här framför datorn.
 
Kram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0