Härliga vårdagar passerar

Idag igen skiner solen från en klarblå himmel och det är plusgrader ute, härligt! Tänker på allt man kan göra ute, ifall man vill och orkar.
Åka skoter, tända en eld och laga lunchen på morikan eller åka slalom, ta en promenad eller varför inte gräva en soffa i snön och lapa lite D-vitamin?
Det var så mycket enklare att komma sig ut och bara ta vara på dagen då barnen var mindre...
 
Har tyvärr hamnat i en grop jag inte riktigt tar mig ur, försöker hitta glädjen i det lilla och det lyckas jag väl med emellanåt men ofta känns det som den här mamman skriver här till sin döda man. Ekorrhjulet ni vet ..1?
 

Fyllde på mat i fröautomaterna till småfåglarna, slutade med det ett tag. Vet att det är inte bra att sluta mata när man börjat, men de små liven var aldrig nöjda och deras matkostnad skenade. Svår balansgång i mitt huvud om det var värt alla pengar? Men idag fyllde jag på med det som finns kvar i mitt fröskafferi.
 
Jag vet att jag inte ska oroa mig för det som inte har hänt ännu, men jag gruvar mig för skolstart imorgon och mötet med rektorn och skolpersonal på tisdag. Känner mig obekväm i det jag satt igång, känner inte heller någon tillit till att det kommer att hjälpa oss framåt heller, känns så trööögt just nu!
 
Kram.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0