Allt annat än vädret är bra här på Mallorca

Sovmorgon och vi sladdade in till frukost kvart i tio, en kvart innan de stänger. Bilden är från vår balkong då jag konstaterade att det regnar.
 

Glad att maken googlade vädret innan vi åkte så jag blev förberedd på att packa jacka och jeans istället för tunika och bikini. Det har blåst och hällregnat i natt så inflygningsbilden mot flygplatsen stämmer.
 
 
Vi har varit på sightseeingtur in till Palma idag och stannade först på ett aquarium efter vägen och tittade på fiskar och vattendjur.
 
 
Aquariumet låg på vägen in till Palma och när vi sett klart och gick till busshållplatsen hade vi turen att bussen just då kom och tog oss sista biten in till Palma.
 
 
Väderstreck som inte var självklara och olika appar och googlingar + min inbyggda gps som bara jag ser i mitt huvud och bara jag litar på + Jörgens svårighet att lita på annat än fakta, gjorde att vi fick lite extra kilometrar i benen, men vad gjorde det då vi fick umgås och njuta av fina vyer och fina byggnader och trånga gränder.
Våga lita på varandra och tillåta och förlåta utan att bli irriterade, vilket vi faktiskt fixade på nåder då vi i sista stund intog vår lunch och fick ny energi.
För mig blev det en tonfiskpizza och eftersom det är den enda sorts pizza jag äter, fick den här pizzan en sexa på min tioskala.
 
 
Katedralen i Palma var vårt besöksmål och enligt Jörgens googlande skulle den vara öppen idag lördag, men njet...den var inte öppen men vacker och imponerande även utanpå!
 
 
Vi åkte buss från El Arenal in till Palma, sen efter Palmabesöket gick vi enormt många onödiga steg för att vi inte hittade till busshållplatsen till vår linje, buss 23 hem igen. Jag googlade busslinjer i Palma tillslut och hittade vart den låg.
 
Väl tillbaka på hotellet så vilade vi en stund innan den sena middagen, sen inköp av ett dygns Wi-Fi och jag kan blogga nu.
 
 
Funderar på hur jag ska fira min man imorgon då han har sin femtionde födelsedag!?
 
Den här resan är ju ett firande i och för sig...
 
Kram
 
 
 
 
 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0