Känslofylld vecka

Det är turbulent med allas våra känslor i familjen för tillfället av många olika orsaker och då blir det så knepigt att blogga. Tonårshumör, avsked till lånebarn, sjukdom, stress, skoltröttnad, orosanmälan är några av de saker vi jobbar med.
 

Det jag personligen tycker är absolut jobbigast är då morgonrutinerna inte flyter på, vilket de inte har gjort någon endaste vecka eller till och med dag sedan skolstart.
Det är alltid någon som är sjuk, någon som missar bussen eller vägrar vakna och jag är inte den som klarar av att bara fullfölja mitt ansvarsområde och inte ta över andras då de inte själva tar hand om sitt.
Vet att om jag också gjorde som resten av familjen och bara sköter mina åttaganden skulle de bli tvungna att ta eget ansvar fullt ut, men jag har svårt för att inte curla dem.
 
Idag är det äntligen en bra dag och båda mina barn åkte iväg med bussen, dessutom med ett glatt hejdå mamma.
 
I går lyckades jag uppbåda ork till att skära ned humlen från bron och skura bort allt svart som jag tror kommer från lössen som bott i den.
 

Jag sorterar bort plast och metall från de brännbara soporna och oftast mellanlandar de påsarna på bron tillsammans med skor och som nu nyinköpta fågelfröpåsar och det ser inte så välkomnande ut.
 

Jag har försök irra runt på stan för att leta mig två nya jackor då jag insett att jag nött upp min vinterjacka och vuxit ur mina regn/skaljackor. Hittar inget, gissar att jag hamnat mitt emellan höstjackor och vinterjackor så en del är slut och en del har inte kommit in i butik ännu.
Sprang dock på en realykta för 30 kr som jag köpte och nu lyser den så fint hos pappa.
 

Kram.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0