Jobb, rutiner och tydlighet

Dagarna går och jag har känslan av att allt jobbigt onödigt tjafs om rutinerna i vår vardag är snart ett minne blott. :)
Det är en skön känsla när oron och omsorgen om barnen lägger sig på en mer rimlig nivå.
 

Jörgen har varit borta tre dagar den här veckan och mellan skjutsningar och hämtningar har jag hunnit med rätt mycket emellanåt.
Lisa var förbi i måndags och vi hann röja det sista i förrådet, hämta ut V70 från verkstaden och lämna den på flygplatsen, käka middag ihop och surra lite.
 
 
Jag hittade lite fina blå saker som jag fått tidigare, men som jag glömt bort att jag hade.
 

Har också hunnit med lite extrastädning, bl.a avtorkning av matbord och stolar.
 

Fågelfröautomaterna är nu påfyllda med frön och fåglarna har hittat dit.
 

Kämpar med eksem runt ögonen som jag tror medför svullnad runt ögonen och trötthetssvidande känsla. Börjar det inte ge med sig får jag väl söka hjälp så småningom.
 

Imorgon ska jag börja så smått att vara lite behjälplig med Rue då Maria har svårt att studera på heltid och ta hand om henne samtidig. Rue vill ju precis som alla 9 månaders barn ha uppmärksamhet och stimulans all  vaken tid och sover inte längre så mycket på dagarna.
 

Maria studerar till sjuksköterska och ska snart göra lite praktik och då blir det större behov av hjälp för att deras familj ska få ihop vardagspusslet och det ställer jag mer än gärna upp på.
 
Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0