Obalans

Har varit glesare mellan inläggen här ett tag då jag egentligen inte gör så mycket på dagarna. För mig fungerar ju det så att desto mindre krav och åtaganden jag har desto latare och deppigare blir jag. Kanske inte deppig egentligen, men jag har tråkigt utan att jag tar tag i att göra något åt det.
Det har snöat lite i natt och nu är det sol, krispigt och lagom kallt så ska försöka ta mig ut på en promenad för att tvinga igång min kropp som är i obalans.
 

Gårdagen tillbringade jag i stan tillsammans med Pontus för att vinterrusta honom lite. Ny jacka, bättre vintersneakers och lite tröjor.
Vi avslutade med en fika.
 

Tyvärr så har allt stillasittande resulterat i att min kropp är i obalans och jag har samma känningar som vid ett ryggskott och mycket svårt för att räta ut ryggen, att gå på stan och hårda plana ytor igår förvärrade mina symtom jag haft en tid.
Fick ringa återbud nu på morgonen till Maria, om att få låna Rue som jag hade bett om igår.
 
Men jag har kommit på hur jag ska göra för att räta ut min s formade rygg och ska nu försöka med rätt stretch och rörelse ta igen kommandot över min kropp. Till veckan ska jag vara i balans igen så att jag kan vara med Rue hela den veckan för att underlätta kommande tenta för Maria.
 
Vad har jag gjort de senaste dagarana förutom shopping med Pontus?
Jo, hälsat på min kollega och nyfunna vän för kaffe och surr. 
Fyllt på fröautomaterna till mina småfåglar.
 

Hämtat Emma hos kompis och insett att det skymmer och är nästan mörkt redan vid 16.00.
 

Fixat tacomiddag till familjen.
 

Saknat mina barnbarn i Täby...
 

Kram.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0