HJÄLP! Hur skyddar man sig emot energitjuvar med offerkoftor på sig?

Jag är helt slut och jag tänker inte skylla på någon annan än mig själv, fast jag skulle vilja ha lite goda råd utav er läsare om ni har.
Jag är en snäll, empatisk människa som vill hjälpa allt och alla, men i och med min inkännande förstående sida och att jag är en High Sensitive Person som bär även andras känslor har jag just nu svårt att hålla mitt eget huvud över vattnet.
I min familj är jag van att hantera allt som suger musten ur mig och jag jobbar ständigt med att inte ta åt mig och känna skuld då barnen inte fixar det vi kommit överens om och jag är medveten om att jag måste bli ännu bättre på att själv sätta på mig min egen syrgasmask innan jag hjälper barnen på med sin.
 
Ovanpå min kamp att klara av att vara en hjälpsam och snäll människa och fortfarande må bra själv i det har en person vällt/hällt ut all sin svarta känslosörja av hatkärlek mot mig.
Personen har läst igenom min Facebook status minst ett halvår bakåt, suttit och läst min blogg och byggt upp en övermäktigt stark känsla av ilska mot mig som jag tyvärr tror beror på ren och skär avundsjuka?
Personen har ifrågasatt varför jag inte bara skriver ut hens namn här och det gör jag inte därför att min avsikt är inte att skriva om någon annan och vara dum här på bloggen. Det jag gör här på min blogg är att försöka beskriva min vardag, mina känslor i det jag upplever i min vardag.
 
Vad ska man göra då en person talar om för en hur fel jag är bara för att jag är jag? Spelar liksom inte någon roll hur vänlig, snäll och trevlig jag försöker vara så måste ändå personen trycka upp i ansiktet att jag inte ska tro att jag är så djävla perfekt!?  Vilket jag aldrig trott eller känt mig som...
 
"far ändå in i helvete, princip du, Din djävla besservisser, du är en falsk människa, väääx upp!!!, än en gång far dit pepparn väx, princiip du!!??, älskar dig faktiskt på avstånd men tyvärr är du en falsk människa, nervsvag, ärvt dåligt psyke av.., osv
På den direkta frågan om vad dessa påståenden baserar sig på så blir svaret "Lägg AV!!Du rår för det själv..Som man bäddar får man ligga.. eller Det vet du..innerst inne!!
 
Det där var bara en bråkdel av fula, personligt kränkande ord personen vräkte över mig i flera timmar dessutom bara för att jag är jag.  Det finns ingenstans i vår konversation att jag på något sätt kränkte hen eller gav igen med samma mynt.
Tänk så enkelt det varit ifall jag insett att jag borde ha lagt mig plattare på en gång och inte kommenterat alls då hen länkade mig på sociala medier till saker som inte stämmer.
 
Tycker så synd om personen som inte förstår att det finns inget jag gjort utan att det finns bara en känsla hen bär och den känslan baseras bara  på ren och skär avundsjuka och att jag inte ska tro att jag är bättre än hen, vilket jag i och för sig inte tror heller.
Men jag är ledsen och kränkt.
 
På juldagen var vi till barnens farmor och det har varit så skönt den här julen att vi hållit allt ganska enkelt, men satsat på tid tillsammans.
 

Igår bjöd jag hem min bror och mina brorsbarn på julgröt och skinksmörgås och syrran och systerbarn har också fått en inbjudan när det passar.
 
Hoppas att er julhelg varit rofylld och bra, min har innehållit lite av allt möjligt i känsloregistret.
 
Kram.
 

Kommentarer
Postat av: Kvisten

Då jag själv varit med om liknande händelser så råder jag dig bara att fokusera på det positiva i ditt liv. Ta vara på stunder med de dina och hitta det positiva runt omkring dig! Kanske en middag med en vän 😉

Svar: Kanske du och jag ska träffas snart igen. Gillade hur jag kände mig naturlig i ditt sällskap då vi var ut senast...😘
Annica

2017-12-28 @ 22:53:30
Postat av: Kvisten

Det vore ju jättetrevligt! Självklart ska vi få ihop det så småningom ❤😘

2018-01-03 @ 18:17:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0