Hej då 2017

Då var årets sista dag här och om jag ska sammanfatta 2017 har jag fått vara med om en massa fantastiska saker trots ett känslomässigt tungt år.
 
Höjdpunkterna var att jag blev farmor till lilla hjärtegrynet Rue, vår resa till Dominikanska Republiken och det fantastiska sagobröllopet mellan Johanna och Erik och all tid tillsammans med min familj.
Framgångar i att hantera mina barns svårigheter och tacksam för den hjälp vi till slut fått och glad över att vi till sist fick en diagnos som även kommer att ge oss medicinsk hjälp.
Vårt tomtköp i Ammarnäs var också ett lyckat drag i vårt liv som kommer att berika oss på olika sätt framöver.
 
 

Har också tagit ett beslut och loggat ut från Facebook då jag inte vill vara medveten om en persons smutskastning mot mig, tyvärr ser inte personen sitt dubbelmoraliska sätt att vara men det gör så väldigt ont i själen att bli utsatt för hens sätt att fostra mig..
 
Vi ska snart fira in det nya året här hemma, jag och min stora familj och förberedelserna är igång. I går gjorde jag potatisbakelser till varmrätten och Johanna gjorde en laxtårta a´la cheescake. Ska strax stryka bordsduken.
 
Gott slut till er alla och välkommen tvåtusenarton!
 
Kram.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0