Sjukdomar

Att vara sjuk på riktigt ovanpå att inte må bra mestadels blir alltid jobbigt!
 
Pontus har varit sjuk hela veckan från skolan och det innebär att inte få vara med kompisar samma dag man uttrycker sig vara för sjuk för att orka med skolan. Vilket i sig tydligen behöver ifrågasättas från mina barn varje gång vi hamnar i det läget. Gillar sonens sätt att hantera ilskan så mycket bättre nu för tiden än hur det var för ett tag sedan.
 
 
Emma har haft två stanna hemma från skolan dagar den här veckan, (måndag och fredag) och igår kväll hade hon lite feber och vaknade på lördagmorgon med ordentligt halsont.
Inget konstigt så långt.
Hon blev dock piggare på aftonen och bad om att få vara med kompis, vilket hon fick...men nekades att sova över hos denna kompis senare... och hon tyckte vi var orättvisa? Tjat, tjat och tjat, blev att hon fick ha sovkompis här så vi kunde styra sovtider lite mer.
 
Lånekille vaknade sent på lördagmorgon och kröp upp hos Jörgen och kräktes strax efter han landat på kudden i vår säng. Yippi, eller så inte. Men så är det ibland, bara gilla läget.
 
Jörgen är också krasslig. Känns spännande att se hur kommande skol och arbetsvecka blir. Jag börjar vara väldigt less på att anmäla frånvaro i Infomentor. Lillkille klarar dock precis 48 timmarsregeln och kan få komma sig iväg till förskolan.
 
Kram. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0