Fullt hus

Nu har Johanna och hennes familj åkt hem efter en och en halv vecka här i Norrland. Vi har haft det helt underbart, fast det har varit trångt, rörigt och svårstädat.
Alla sängar och rum var redan fyllda av min familj och mitt jobb så jag och Jörgen lånade ut vårt sovrum till Johannas familj och själva sov vi med Emma i hennes rum på madrasser.
 
 
Att Johanna kommer upp till Norrland innebär att Lisa och Mikael kommer hem oftare, kompisar till Johanna kommer hit och vi blir verkligen många runt middagsbordet. Jag skulle kunna tycka att det är jobbigt, men det gör jag inte! Jag är så tacksam för att vi har så fin relation med varandra och att mina barn vill komma hem till sin mamma.
Själv passar jag på att bjuda hit generationen som är över mig för att jag gillar att ha dem här och kanske lite för att få bjuda igen på hur mycket de har ställt upp på mig genom åren. ;)
 
Vad har vi riktigt hittat på under dessa dagar då?
 
Lördag innan Påsk anlände Johanna, Elton och Alma till Falmark vid elvatiden och Lisa hämtade dem där och serverade dem lunch hos oss. Jag och Jörgen kom hem vid två och tog över rodret här hemma och med oss tog vi Pontus och Emmas farmor.
Innan vi skjutsade hem farmor så kollade vi hur mycket Pontus faktiskt har vuxit på sista tiden..
 
 
Resten av helgen blev bara skönt häng med barnbarnen och vänner.
Älskar Almas arg/glad miner. Här argminen.
 

Måndag innebar förskola för lånebarn och en tur på stan för mig och Johanna. Tisdag hade jag många jobbrelaterade saker inbokade och jag och Johanna maximerade resten av tiden till att få ihop en vettig dag.
Jag började med att skjutsa lånebarn till förskolan, sen hälsade jag och Johanna på farfar Curt och farmor Inger. Stressade sen vidare till stan och lämnade av Johanna och barnen vid Leos för att jag skulle kunna hämta lånebarn och syster på förskolan innan vi anslöt på Leos för ett umgänge. Efter umgänget fick Johanna köra runt med de små barnen i bilen för sovstund medans jag var på ett möte med mitt stora lånebarn.
 
 
Onsdag hade jag gruppträff och avlastningssamtal med övriga jourhem tillsammans med goa Viviann som startade tio.
Johanna, Elton och Alma hakade på till stan och gick själva en stund innan jag anslöt och vi åt god lunch på kinarestaurang
 
.     
 
Ursäkta mitt igensvullna öga.
 
Vi har hunnit med utelek och innelek. Elton och Alma går jättebra ihop med mitt lånebarn och dessutom har vi haft besök av en fyraåring...
 
 
Torsdag kände jag att jag behövde få utrymme för en egen stund och anmälde mig som frivillig till att hämta upp pappa Erik på flygplatsen.
 
   
 
På långfredag var jag och mina döttrar på Bio. Skönheten och odjuret.
 
     
 
Dagen efter åkte Jörgen iväg på bio med ett annat gäng..
 
Dagarna innan bion var Emma med kompis och övernattade, besökte gymmet på ambulansen och hade kompiskul.
 

Påsklördag blev en familjedag där vi hade födelsedagskalas för Jörgen och även lite för Erik på eftermiddagen. Sen bjöd vi in farfar och farmor Curt o Inger och mormor Wiola och Ulf på påskmiddag.
 
Bodaborg stod på söndagsschemat och vårt lag, mammas kycklingar vann överlägset mot de andra minst tjugo lagen som var där..
 
 
Vi knäckte tretton rum och vann Påsktävlingen och fick inträde till skattkistan som det andra laget den dagen.
 
Nu god natt och jag fyller i resten imorgon...
 
Kram.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0