Same same but different

Har löst kameraproblemet och har då ett helt annat utbud av bilder. Kör ett nytt inlägg i samma stil som det föregående då, lite "same, same but different".
 
Agerade privatchaufför till Jörgen som skulle göra en undersökning på fastande mage där han inte fick köra hem sedan.
Medans Jörgen var på lassa lämnade jag och lillkille igen en jacka på H&M. Hittade nämligen en annan mycket finare jacka i Stockholm, en bra jacka att ta på sig då man är vardags fin och ska på ärenden och så.
 

Älskar den!
 
Vi kom upp på lassa och mötte Jörgen som precis skulle ringa mig för hämtning. Nu blev det inte hemgång på en gång utan vi fick gå in igen då Jörgen fick ett sockerfall, hade ju fastat sedan kvällen innan. Efter ett glas saft kunde vi åka hem.
 
Nu till Stockholmsresan och en bildbomb därifrån. Elton blev så glad över tågbanan och vi har byggt och kört den x antal gånger. "Upp i bergen" säger Elton då vi kör över bron, "tuff, tuff, tuff, tuff, tut, tut" säger jag och agerar tunnel med mina ben.
 
     
 
Alma går inte än, men har full kroppskontroll och reser sig upp till stående utan att ta stöd av någonting.
 

Jag och Elton gick iväg till affären på lördagsmorgonen, köpte marsankräm, frysta hallon innan vi gick hem och la ihop tårtan tillsammans.
 

Sedan fick mamma Johanna äran att garnera så fint.
 

Tyvärr fick Alma återfall utav höstblåsor så de flesta gästerna avstod att komma. Jag lånade två bilder på google för att visa er..
 
     Gisses vad de ska svida och irritera! Märktes också då Alma ibland blev ledsen då hon satte ned foten.
 
Johanna gick "all in" med fika och kalaspynt trots bortfall av gäster, blev ett riktigt lugnt, mysigt och trivsamt kalas ändå.
 
     
     

Söndag gick åt till att mysa och leka med barnbarnen och ett litet kalas med Almas morfar.
På eftermiddagen packade jag ihop mina saker och sa adjö till Erik och Alma. Elton, Johanna och jag åkte till Kista galleria för shopping av min jacka och middag innan de skjutsade mig till flygplatsen.
 
 
Som ni förstår har helgen varit helt underbar!
Kram.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0