Det är ett heltidsjobb att vara mamma;)

Herregud hur fick man något gjort här hemma då man jobbade nästan heltid? Gårdagen splittrade jag upp på olika möten, bl.a ett utvecklingssamtal.
 
Idag har jag storstädat toaletten och skurat golvbrunn, älskar min nya golvbrunn med en slags hink man lyfter upp. Hur ofta städar ni era golvbrunnar? Hur ofta bör man städa dem? Varannan vecka, en gång i månaden eller varannan månad? Jag gör det snäppet för sällan tänker jag, typ varannan månad!?
 
Förutom att städa har jag stått vid strykbrädan och försökt få bort veck och skrynklor på kuddfodralet till stålrörsfåtöljen.
Sen påbörjade jag projekt påfyllning med pyttesmå skumgummibitar.
 
 
Jörgen hjälpte mig med stora dynan/kuddarna. Efter det så slet jag som ett djur för att få ditt knapparna igen. Tryckte slet och bände.
 
    
 
Tillslut satt dom fast och sen blev det montering av stolen och påträdning av tygdelarna, men då tog jag hjälp av Jörgen. Vi slet och trixade och behövde tänka om för att få det att funka.
 
 
Men nu står den i alla fall monterad och klar på Emmas rum. Hon får väl själv möblera in den och piffa med kuddar och så.
 

 
Kram. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0