Underbar dag förutom sjuk Elton

Meningen var att delar av familjen skulle dra i väg på Vitbergsbadet och roa sig idag, men Elton fick feber och det blev en dag då alla kom hit och roade sig istället.
Jag stekte hamburgare till lunch och det blev gående bord ute i gröngräset för alla. Vilket kanonväder vi har, barn och vuxna chillar och busar om vart annat, men alla får vila och njuta av sommaren.
 
 
 
Alma accepterar mig lite mer, men inte fullt ut än...
 
Elton och mormor vi klickar till fullo och jag älskar att hänga med honom..
 
 
Fick ihop det med att alla kunde och det blev surströmming till middag idag.
 

Jag hann precis njuta av min mat innan det blev bestämt att Eltons feber behövdes det få hjälp med. Inte roligt att vara liten och ha drygt 39 grader i feber efter Alvedon.
 

Vill inte dricka, vill inte äta och tillslut vill man inte ha glass heller.... då är det nog dags att ringa 1177 och de rådde oss att åka in.
Grejen är att Elton stack sig på en kaktus för en liten vecka sedan då de var på Rohdos och de taggar som inte ficks bort direkt har orsakat infektion på hans fingrar..
 

Elton ville att mormor skulle följa med honom till doktorn, så jag och pappa Erik åkte in till akuten. Elton är så duktig och tålmodig, fixade stick i fingret utan gnäll, dock lite "borttjollring" av mormor och pappa behövdes. Ingen direkt hög sänka, men små barn får inte alltid det och det blev äcklig medicin vi fick tvinga/övertala honom att ta innan vi fick åka hem.
 

Jag är så glad över att den här lilla killen gillar att vara med mig, kärlek utöver allt annat! Nästa bild har jag fått från Johanna och deras semesterbilder från Rhodos.
 
 
Kramis.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0