Mammarollen

Idag har jag spenderat all min tid på att ta hand om mina barn. Emma har inte varit sig själv en tid och vi har jobbat med olika lösningar här hemma och på skolan för att få rätsida på hennes mående.
Trots att det inte går skylla på något specifikt så är det att gå till skolan som har känts för jobbigt och i morse kom vi oss i vart fall ut på en promenad istället för att gå till skolan. Vi gick runt halva byn, upp till Bönhuset och runt det, sen hem igen.

Åkte  och hämtade upp Pontus i Byske 10.20 för han hade en återbesökstid på barnmottagningen i Skellefteå angående att han tappade vikt och rasade två kurvor för något år sedan. Nu såg allt stabilt och bra ut och grabben har nu växt om mamma med 2-3 cm för längdmåttet visade på 160 cm.
Eftersom skollunchen missades åt vi på Tacobar, det smakade helt okej.
 
 
Sen investerade jag i två par nya jeans till sonen på JC, granne till Tacobar.
 

När vi kom hem kom också farmor och Elaine och hälsade på, med sig hade de saffransbullar och kladdkakemuffins. Mums.
 
Helena (skolsyster) var förbi en stund och berättade att hon och fröken hade pratat med klassen och berättat lite snabbt om hur Emma mår och att hon inte vill ha en massa frågor om det då hon kommer tillbaka, det tyckte Emma kändes skönt att höra.
Emma har sen fått massa KIK av sina klasskompisar, typ vi saknar dig KIK och hon mår redan mycket bättre och har inställningen att imorgon ska hon gå till skolan igen.
 
Kram.
 
 

Kommentarer
Postat av: //Veronica //

Så skönt att det känns bättre för henne ❤

2016-01-30 @ 09:50:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0