Ta vara på livet

Jag har haft en bra dag med min familj. Solat, badat, suttit i poolbaren med Elton och druckit smothie och filosoferat.
Johanna har haft lite känningar av sin mage, men var bättre i afton och vi tjejer och småbarn promenerade iväg till shoppingcentrat och lekte med barnen där.
 
På vägen tillbaka upptäcker vi att Alma har tappat ena skon och Johanna går tillbaka och letar, men kommer tillbaka och har inte hitta den. Vi sitter och väntar vid vägkanten.
 

Strax efter den här bilden togs händer det där som man bara inte vill ska hända ens familj, speciellt inte då man är på semester i ett annat land.
 
Lisa hör en förtvivlad tjej ropa på hjälp då hon passerar en tennisbana och blir först på plats med att starta hjärt och lungräddning på den förtvivlade tjejens pappa som låg livlös på marken.
Läkare (Emma och Pontus fina läkare) och annan kunnig person på hjärt och lungräddning infinner sig strax därefter och löser av Lisa....
 
Upplivningsförsöken fortsätter i 15-20 minuter men allt är förgäves och två systrar i Lisas ålder mister sin far där och då.
 
Ta hand om er och njut av varje sekund av ditt liv medans du kan, det försöker jag i vart fall göra.
 
Kram.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Zarah

Bra jobbat Lisa! Fastän det slutade dåligt så var hon himla duktig som började hjärt och lungräddning, många går bara förbi, men vissa kämpar för att hjälpa!! Hejja Lisa!

2016-12-29 @ 18:48:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0