Fredag 25 september

 
Åkte in till stan redan vid åtta i morse för ett avlastningssamtal med goa Viviann, var för första gången riktigt behövligt att få prata av sig och vända runt på funderingarna jag har haft i mitt huvud.
 
Efteråt gick jag till Skellefteå Wellness och köpte lite mer Cambridgesoppor + att jag strosade runt i lite affärer och hittade mig ett par tights + några joggingbyxor till lillkille. Stopp för storhandling av mat i Kåge på hemvägen.
 
Hade velat hinna med att åka till pappas grav idag också för det är hans födelsedag och han skulle ha fyllt 78 år om han hade fått vara kvar i livet. Saknaden är givetvis stor, men jag är väldigt glad för alla fina stunder vi fick sista tiden då jag följde honom på sina resor till onkologen i Umeå och de anhörigdagar jag tog ut för att finnas till hands.
Jag var ju förbi och gjorde fint på graven i onsdags så jag nöjde mig idag med att påminna brorsan att sätta ut lyktorna.
 
Fick ett mms från syrran som i sin tur fick uppdraget....
 
 
 
När jag ser bilden känner jag att det skulle vara mycket finare att ha bara en lykta och att vi syskon kanske borde prata ihop oss om det...blir fort plottrigt och rörigt med två hängande lyktor som dessutom skymmer den vackra stenen. Vad tycker du?
 
Kram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0