Känslosam dag

På lördagmorgon åker jag och min stora barnaskara ner till Stockholm i en hyrd stor bil. Det medföljer en massa praktiska saker som ska ordnas och många telefonsamtal och mail som ska avklaras för att planeringen och logistiken ska fungera då.
 

Klockan tio kom Jörgen hem från jobb och hade med sig farmor som barnvakt och jag och Jörgen bytte snabbt om för att kunna åka vidare till min mosters begravning.
Det var en fin ceremoni i kyrkan med solosång, bra utvalda psalmer och prästens tal var rörande och fint, sen följde alla med till kyrkogården promenerandes i ett långt följe, för ett sista avsked där.
 
Minnesstunden var i Broselsgården och då sjöngs det mer stämningsfull solosång som var så vacker och berörande att inget öga var torrt.
Innan vi åkte hem bad jag Jörgen om att få åka förbi mosters grav och säga hejdå en sista gång.
 
 
Känner att just nu är mammatanten rätt slut och längtar verkligen efter att klockan ska bli sju och soffan ska faktiskt ovanligt nog bli min plats ikväll.
 
Jag klagar egentligen inte och söker inte någons empati, men senaste dygnen har det varit mycket och jag har varit behövd och igång från sju på morgonen till 22.30 på kvällen.
 
"Den som vill något helhjärtat, finner en väg. De andra finner en ursäkt."
 
Kram och var rädd om er.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0