Tips önskas

Två personer tycker olika om vad som är rätt och fel i en fråga och den ene argumenterar för sin åsikt och säger att den tycker att den andre har fel. Dessutom beskriver person 1 varför hen tycker att person 2 har fel och argumenterar för sin sak och lämnar sen över frågan till person två. Nu kommer det intressanta!? Person 2 svarar aldrig direkt på en fråga, utan oftast med en motfråga... hur frustrerande är det inte då man ställer frågan: Hur menar du nu? Varför säger du så? Och får till svar: Du då? Du är inte så mycket bättre!?
 
 
En annan sak är att person ett säger till person två att hen är uppriktigt ledsen över situationen och önskade att person 2 skulle kunna sätta sig in i någon annans situation för en gångs skull och sluta komma med dumma meningslösa kommentarer som "du är inte stark nog" och "sök hjälp!", i stället för att besvara eller bemöta den ställda frågan!
 
Person ett förstår person tvås sätt att agera, men för person ett är det frustrerande att person två bara kan fokusera på sina känslor oavsett hur man lägger upp ämnet man vill diskutera....att aldrig se sin egen del i det hela är en svaghet!
 
 
...är budskapet jag försökt förmedla..... men tyvärr uppfattas det inte så!?
 
 
 
 
 kram.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0