Egentid

 
Hej! Det har varit galet mycket att göra en tid nu i mitt liv och bloggen har fått stryka på foten lite. Ska försöka blogga ikapp det i det här inlägget så jag har det dokumenterat för min egen skull.
 
Även om det har varit galet mycket att göra så har det varit underbart roligt att få fira julen och nyåret med Johanna, Erik och Elton + två lånebarn, släkt och vänner. Kruxet för min del har blivit att jag har sovit alldeles för lite och idag, då det är första skoldagen och jag blev själv hemma för första gången på mycket länge, så gick jag faktiskt och la mig ett par timmar igen, då de övriga lämnade huset. Det var behövligt och skönt!
 
I fredags så lämnade mina två lånebarn oss och det gick bra faktiskt känslomässigt.
På lördagen städade jag och Jörgen upp huset och plockade bort julen, medans Johanna tog med sig Emma och sin lilla familj på Edda. På kvällen bjöd vi alla på Tacos, syrran, brorsan, Mikael och Maria, farmor och Elaine, Pea, Ohmid och Navid... så roligt att få träffas.
Jag fick också årets första tulpaner...
 
 
   
 
 
 
På söndagen packade vi in oss i två bilar och åkte upp till Storklinta för lite slalom/pulk åkning. Jag passade Elton lite och Johanna och Erik fick chansen att åka, Johanna på slalomskidor för första gången.
 
 
På måndag kom min andra jobbplacering och nu är det en femtonåring som ska bo hos oss ett tag och det känns redan som hon är en del av familjen, så roligt!
 
På måndag eftermiddag var vi barnvakt en stund till Elton + på kvällen så Johanna och Erik kunde göra några ärenden och sen gå på bio med vänner.
 
Igår kom då deras hemresedag och de fick låna en extra resväska utav oss för att få med sig allt hem...julklappar och så..
Det var jag som skjutsade dem till flygplatsen och nu är det helt plötsligt så lugnt och tyst i huset, jag kan inte bestämma mig för vad jag tycker om det ännu. Jag saknar dom!
 
 
När jag kom hem igen så hade Jörgen stökat bort här hemma och tänt ljus och gjort mysigt..
 
 
Kram.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0