trögt

I morse skjutsade jag Emma och några till från hennes klass till Kulturskolan för samspelning i Gitarrspel. Medan barnen spelade åkte jag och köpte mitt spackel.
 
 
När jag kom hem spacklade jag sprickorna på väggen och medans det torkade så målade jag golvlisterna och städade ur min ugn.
Men inget ska gå lätt tydligen, spisskrapan var borta och stålullen var nästan slut och sen upptäckte jag att tapetlimmet inte hade kommit med från affären i november fast jag betalt det.
Nåja, jag började med att skära till tapetvåderna och slipa till spacklingen och tänkte att jag köper/hämtar limmet imorgon då jag lika ska till stan.
Men insåg att det kommer att bli stressigt att hinna klart mitt projekt innan fredag om jag inte börjar idag, så det blev en tur ner till stan där vid halv fyra.
 
 
Efter middagsmaten hann jag få upp två våder innan det blev en promenad runt byn med min gåvän, skönt att få promenera av sig lite frustration..
 

Imorgon har jag fullt upp med annat jobb och måste klämma in tapetseringen där jag får en lucka, men det ska nog gå bra.
 
 
Kramisen.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0