Jag känner att jag lever

Det är en hektiskt tid för mig nu och stundvis kraschar mitt humör totalt och tårarna bara trillar, känner att jag inte orkar en sekund till, men det gör jag, för alla underbara stunder är ju så många fler.
Det som jag upplever som svårast är att få ihop nog med sömn, för det är jobbigt för mig att sova för lite.
 
  

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, älskade svärmor är min räddare i nöden så ofta och jag är så tacksam över all hjälp jag får av henne.
I går följde hon mig på öron och lekte med lillan medans jag följde lillen på hörseltest. Tyvärr är det så att han behöver en liten operation för att vätska som är bakom trumhinnan ska kunna försvinna.
 
Mitt stora lånebarn behövde också lite extra omvårdnad igår och hjälp att hämta ut medicin på apoteket då hon har en förkylning som satt sig långt ner i bröstet och ena lungan är påverkad.
 
Det kommer att ske förändringar snart och det är många känslor i omlopp i vår familj, önskar jag kunde se in i framtiden så jag kan känna mig tryggare om den.
 
Vet ni vad? Jag har lyckats gå ner tio kilo i vikt och det är halvvägs till min övre önskevikt, det är jag så stolt över att ha lyckats med.
 
Det kan kanske upplevas och tros att jag inte orkar och är på väg in i väggen, men det är inte så detta inlägg ska tolkas. Ville bara visa att även jag är mänsklig, för jag tänker att vi alla har våra bättre och sämre dagar..!?
 
 
 
Kram.
 
 

Kommentarer
Postat av: V-EL

Snyggt jobbat. Det är inte lätt att kämpa med vikten! ❤

2015-12-01 @ 22:13:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0