Äntligen

Som Emma har längtat efter den här dagen som innebar att hon äntligen fick börja på ridskola!
 
Vi anmälde henne via nätet på ridskolan i Ersmark för två år sedan och en gång till för ett år sedan utan att någon hörde av sig. Dålig stil tyckte vi och anmälde henne till Skellefteå ridklubb istället och fick direkt ett svar via mailen att de skulle höra av sig så fort de fick ihop en grupp...detta var i februari mars någon gång.
Strax efter det vi skickat in en anmälan till Skellefteå blev jag uppringd av Ersmark och jag berättade vad jag kände angående deras nonchalans om att svara på mejl och tackade nej till deras erbjudande.
 
Nu i slutet av juli kom det då en inbjudan till Skellefteå som vi tackade ja till och vet ni vad? Så nöjda vi känner oss!!
 
Ersmark erbjöd en tid 15.30 mitt i veckan där en vuxen måste vara med och hjälpa till och bara stall och hästskötsel skulle ingå första terminen, ingen ridning...(svårt då "guben" jobbar mycket borta och jag har för tillfället små barn placerade hos mig..).
 
Men hur som är vi mycket nöjda över vårt val av ridhus efter den här första träffen. (Tack S för det!) Lena, en i mitt tycke mycket gullig och professionell ridfröken berättade på ett fint sätt för barnen vad som skulle hända idag och sen för oss vuxna vad vi bör tänka på. Vi behöver inte vara med, men får om vi vill, stall och hästkunskap de första gångerna men ganska snart kommer de att få sitta upp.
På ett fint och pedagogiskt sätt berättade Lena för oss hur man ska tänka och prata med en häst, hur den behöver borstas och vändas i box eller spilta....
 

 
Hur som så kommer den här ungen att älska att vara i stallet!
 

Det har varit 27-28 grader i skuggan denna dag och jag har mått ganska bra av att städa huset på förmiddagen och bara lekt ute med de små en halvtimme i skuggan innan lunch. Sen sov de och fikade innan det blev utelek igen, lite ogräsrens på kullen där jag vann en kvadratmeter mot ogräset;).
 
Vi åt sen middag eftersom ridlektionen varade mellan 16.40-17.20 sen fick vi oväntat kaffe främmande av mor och Ulf som chillade med oss till 21.30.
Emma och lånebarn var till Ljusvattnet och svalkade av sig efter middagen och Pontus sover över i Byske hos kompis. Det är fullt upp här hela tiden med att roa/tillfredsställa/ställa upp på barnen, and I Love I´t!
 
Nu ska jag gå ut till grillringen och grilla korv med de andra...
 
Kram.
 
 

Kommentarer
Postat av: Martina

Lora Best!! Hon har en mamma som kan

Svar: Ja det var tider det😊
Annica

2015-08-21 @ 23:06:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0