Familjehemsdagar på Medlefors

Jag har varit på två fantastiska, inspirerande och intressanta utbildningsdagar ordnat av kommunen för alla familjehem på Medlefors igår och idag.
Ni som har NV har kanske läst lite om det där..
 
 
 

Så här såg programmet ut..
Allt var intressant och lärorikt men två föreläsare berörde mig lite mer och det var Hillevi Wahl och Carl Peter Wirsén.
 
Ni som såg "Djävulsdansen" som sändes i tre avsnitt på TV för inte så länge sedan, som handlade om medberoende, stötte på Hillevi där. Ett program handlade ju om henne, ett om Sanna Lundell och ett var med Ann Söderlunds historia i det ämnet. Jag köpte hennes två böcker som hon hade med sig.
 

Carl Peter Wirsén leg psykolog som pratade om anknytning var också oerhört intressant att lyssna på...
 
 
.... han avslutade sin föreläsning med dessa ord...
 
 
Något annat som var så roligt och viktigt var alla samtal som man fick gratis med andra familjehem vid fikaraster och vid lunchbordet. Utbytet av erfarenhet och kunskap.
Tyvärr kunde inte Jörgen hänga med den här gången, för den placering vi har nu är svår att fixa barnvakt till, deras trygghet behöver ju sättas i första hand.
 
Kram.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag är jättegärna barnvakt när det behövs, det hoppas jag ni vet! <3 Har jag och Micke möjlighet kommer vi över på studs :)

2015-04-20 @ 13:02:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0