lingon

På förmiddagen åkte jag ner till stan för att lämna igen en skinnjacka jag hade köpt i måndags. Jag tyckte den var fin och satt bra, men den var för mycket "skinnknutte/tuff/attityd" för att jag skulle känna mig bekväm i den.
 
Sen gick jag runt och slötittade i olika butiker på de höstnyheter som har kommit in. Hade också en tanke på att hitta mig en bra bekväm handväska eller ryggsäck, har en bild i huvudet men hittar inte riktigt det utseende jag vill ha.
Men jag hittade faktiskt en skinnjacka och köpte dessutom två mysiga halsdukar till den, en röd och en mer neutral som svart är.
 
 
Jag är nöjd!
 
Sen blev det lite lingonplockning tillsammans med Pontus, för jag har sett att det finns ju lingon i skogen. Jag trodde ju för någon vecka sedan att det inte skulle bli några lingon i år, men jag hade turligt nog fel.
 
 
 
När jag la ut en bild på Facebook häromdagen om vår nya inglasning och att det bara var massa fönsterputsning kvar, så fick jag en kommentar om att "varför göra det idag det man kan skjuta upp till imorgon".
Idag fick jag möjligheten att säga: Varför göra något idag som någon annan kan göra imorgon;)
 
 
Kramisen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0