fredag

Oj den här dagen har varit händelserik och jag har inte hunnit med min helgstädning, men vad gör väl det!?
 
Skulle infinna mig 10.15 på af för jobbträff med speed intervju. Ett jobb och 130 sökandes köande och några timmar senare var jag på väg till Byske för att ordna upp frågetecknet angående pappas personkontos aktiviteter.
 
Fick lugnande besked från banken om vidare utgifter angående den här missen som berodde på att en överföring inte hade avslutats och "störde" avslutandet av kontona. Det kan eventuellt bli en till deklaration, men i så fall blir det en förenklad deklaration där vi bara behöver skriva under och skicka in den. Nu har jag i vart fall sett till att banken ser till att avsluta allt i hans namn och om några dagar blir det lite + i kassan hos vi barn.
 
Efter banken åkte jag och inhandlade lite höstväxter som jag sen planterade hos pappa. Tände också ljus i lyktan. Fina, fina pappa vad dina visdoms ord saknas. <3
 
 
Jag klämde in lyktan bredvid silvereken, kanske inte blev den bästa placeringen men...
Brorsan hade några dagar tidigare tänt i vår gemensamma lykta.
 
 
När jag var på väg hem från Byske ringde min gåvän och jag delegerade middagsmaten till maken och tog en lång uppfriskande skogspromenad med henne.
Jag gillar sådana här dagar då viktiga måsten och vänner, syskon, familj och livet sysselsätter mig. Jag gillar dessa dagar så mycket mer än de dagar man inte har några måsten eller samtal. ;)
 
Kramisen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0