Härlig oplanerad helg, men alla nöjda!?

För att syfta till rubriken tänker jag, ja alla är nöjda! Vi har haft en ganska spontan och egentligen också en oplanerad helg.
I torsdags blev det klart att vi skulle ha middagsgäster på fredagskvällen och sen på fredagen kom jag på att vi skulle följa Emma på musikcafe via Musikskolan och hastigt och lustigt bjöd jag in farmor att följa med...sen bestämde barnen att de ville bada med sina kompisar i stan och helt plötsligt har man ett schema som är ganska tajt och tider man måste passa, and I like i´t!
 
Måsten gör livet!!
 
Till gästerna improviserade jag ihop en helt underbart god meny...fläskytterfilérulle med min goda ädelostsås och potatisbakelse. Jag gissar att maken hade en lagom stressig fredag där både jobb ingick, samt handling till middagsmaten och att hinna hem i tid tills jag behövde ingredienserna.
Jag ryckte upp mig här hemma och tog tag i tvätt och städning och hade det därigenom fullt upp..
 
 
Mums sa alla...även jag som var kvällens kock och inte brukar gilla min egen mat. Less mig själv som kock, helt enkelt!
 
Jag tror att gästerna som gick hem efter midnatt i nysnön, var lika glada och nöjda som vi som vinkade hejdå!
 
 
Idag lördag blev det då Musikcafé på Nordanå med Emma, men därföre släppte vi av Pontus på Edda för bad. Men innan dess stressade vi om att inhandla ett par nya badbyxor till Pontus för de andra var glömda på bussen i fredags....
 
När sen barnen badade städade jag och Jörgen upp i Lisas lägenhet efter målaren och tapetseraren och imorgon ska vi fortsätta med att hjälpa Lisa att flytta och dona...
 
      
 
För att sen förenkla vardagen efter upphämtningen av barn vid Edda, blev det pizzamiddag på Tre Kronor.
 
 
 
Kram.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0