Fullt upp med roligt

Det har börjat sjunka in i mitt hjärta vad våran familj är på väg in i för ny utmaning och vad det kommer att kräva utav mig. Att det känns utmanande och spännande tycker jag givetvis, men inget som jag ändå vill backa ur.
 
I går blev det hastigt bestämt att vi skulle ha middagsgäster och jag åkte ner till stan för lite shopping inför det besöket och allt mynnade ut i en trevlig kväll i goda vänners sällskap. Man borde kanske vara så spontan lite oftare!?
 
Idag tog jag en rejäl sovmorgon och klev faktiskt inte upp ur sängen, hör och häpna, förrän efter elva..;)
 
På programmet idag stod det BIO, middag hos svärmor och ett besök hos svärfar i minneslunden vid Landsförsamlingens kyrka.
 
Vi åkte ner till stan efter halv ett och vårt första uppdrag blev att låna ut en bilbarnstol och sen besökte vi bilaffärerna för att ta reda på lite fakta innan Jörgen ska bestämma vilken bil han ska köra i jobbet framöver.
Efter det hämtade vi upp biobiljetterna och fikade på Waynes, innan det blev lite inköp av innegympaskor till Pontus.
Bion vi såg var LasseMajas Detektivbyrå och Skuggor över Valleby. Helt klart en sevärd film, men jag personligen tyckte den var för enkel och med de dubbade rösterna i efterhand blev det ännu mer så.
 
Direkt efter Bion åt vi middag hos farmor och efterrätt, så proppmätta efter det besökte vi farfars begravningsplats i minneslunden.
 
Askan efter farfar finns någonstans i minneslunden och man kan tända ljus i lyktor som redan finns där eller tända värmeljus i en jätte lyckta eller kanske man ska kalla det skåp..
 
Alla som vilar i minneslunden har sitt namn ingraverat på fina mässingskyltar.
 
 
Kram.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0