Städat

Jag tror att många har en helt felaktig bild om mig. Hör och uppfattar det ibland att jag och omgivningen tänker och uppfattar olika....
 
Men angående att vi uppfattar varandra olika kan jag nämna det senaste mötet på CV, då jag mötte en nästan jämngammal tjej som har jobbat på samma ställe som mig tidigare och hade uppfattat mig som en lite mer teoretisk person...och som blev förvånad då jag berättade min syn på mig själv.
Själv gillar jag de mer praktiska uppgifterna i livet och det speglas ju i de jobb jag söker.
 
Sen har jag stött på många som säger att jag har så fint hemma, vilket absolut INTE stämmer eftersom jag inte har några bra rutiner.
Jag är en sån som städar toaletten och de andra "kniven mot strupen" måstena man har en gång i veckan och sen blir det punktinsatser då jag är tvungen och skiten lyser mig rakt i ansiktet!
Men har hört motsatsen så många gånger, att jag har det alltid så fint hemma och är ju så perfekt!?
 
Men hörni, det jag ville säga är att idag har jag varit superduktig här hemma och har städat hela övervåningen  och skurat trappen och dess boasering samt hallen nere. Sen har jag torkat alla golv, putsat alla speglar i huset och dammtorkat alla ytor!! Det är ovanligt för mig, att på en dag göra det andra tar in i sin normala städdag. Normalt sett är jag en sån person att jag städar där det behövs och sällan är det lika fint på alla ytor samtidigt som jag lyckades med i dag. Till och med tvättstugan är fin!
 
   
 
Det som återstår till i morgon är toalettstädning och en vårstädning av mitt kök.  
I mina ögon ville jag bara ha sagt att nu då jag har tid, ska jag verkligen försöka bli bättre på rutiner och städning.
 
Det som är så roligt är att Emma anammade mina regler direkt och har hjälpt till extra mycket här hemma med diskmaskinen, som jag klagade på häromdagen...
Tänk vad underbart det skulle vara om alla gjorde sina uppgifter och min veckostädning bara skulle innebära dammtorkning och våttorkning av golv, samt städning av toaletterna!?
 
Sen tänker jag extremt mycket just nu....tänker mycket om livet och mina relationer till de som är extremt nära mig släktmässigt. Blää!!! Gillar inte dumma antaganden.
 
Kram.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0