Spretigt

Hej igen, blev ett litet hopp på mina inlägg igen. Blir lätt så då jag har för mycket att grubbla på, svårt att få fram lättsamma inlägg och kunna skriva ner mina tankar utan att såra någon annan, eller att inläggen ska misstolkas vilket jag inte vill.
Men just nu känner jag mig lite låg för att samtal tar fel vändning och vad jag tycker blir så stort och faktiskt tolkas helt fel. Jag missunnar ingen och jag vill inte utesluta någon, jag vill bara säga min åsikt i det hela och hur jag upplever det.....Sen är jag less på hur det ältas det gamla fast det samtidigt sägs att nu är nu och det gamla ska glömmas, fast det blir inte så. Andras visdomsord tolkas olika och det ska det väl få göras, men att vara kvar i det gamla och inte se de förbättringar som hänt och faktiskt kränka någon annans personlighet. Det gillar jag inte!
 
I fredags var jag och gjorde klart mitt jobb som kakelsättare, sen åkte jag vidare på ett inbokat möte på CV.
CV är en förkortning av centrum för utbildning och där fick jag mycket matnyttig information.
Mötet inspirerade mig till att jag förmodligen kommer att söka in på en lärlingsutbildning som startar i höst. Jag är inte sugen på att börja plugga på något sätt, men 25% teori och 75% praktik kan jag nog överleva.
Visste ni att det finns halvårs utbildningar som kostar dig ca 27000 kronor, men sen garanterar dig ett jobb som du förmodligen kommer att trivas med?
Inom chaufförsyrket, skogsindustrin och gruvnäringen. Jag tänker inte skriva exakt vad jag ska söka in på, det finns bara några få platser och då menar jag väldigt få som typ tre till tio personer per kurs som blir antagna.
 
Sista ansökningsdag är den 15 maj.   
 
Kram.
 

Kommentarer
Postat av: Elaine

Håller tummarna Kram :)

2014-05-11 @ 22:24:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0