Sommarvärme idag

Hej igen. Har inte gjort så mycket idag och därför har jag inte så mycket att skriva om.
Pontus har varit hemma från skolan idag också, men är mycket mindre "väsig" och hostig nu. Det blir skola i morgon för honom.
 
Emma hade med sig en kompis hem direkt efter skolan idag och de har lekt och busat fram till middagen. Sen så blir man stolt som mamma då det går bra för ens barn och då fröken skriver bra saker i hemboken.,
 
Jag har fixat lite med mina blommor så Lisa lättare kan sköta om dem då jag är borta. Jag planterar ju mina fröer i avklippta mjölkkartonger och det är så skönt att ha dem i icke läckande förpackning medans de är inne i huset, men nu då de står ute så klipper jag av ett hörn i botten så man inte ger dom för mycket vatten. Fixade med hinkar också så den nystädade altanen inte blir nersolkad med jordvatten.
 
 
Jag har inte nämnt mitt lilla barnbarn på länge och det är inte på grund av att jag inte saknar honom, för det gör jag, saknar enormt mycket att se hur han växer och utvecklas.
De är i Grekland för tillfället och vi far till Turkiet strax, men det lutar till att de kommer upp sen. Håller tummarna för det!
 
 
Kram.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0