Onsdag

Idag har jag varit på en trevlig lunchdejt och surrat bort drygt två timmar, så roligt och det måste absolut göras om höll vi båda med om.
 
Efter lunchen så tänkte jag åka in till stan och fixa mig en ny foundation, men kände inte för att betala för en ny parkeringsplats och trängas inne i stan...men kom ju på att ICA MAXI har ju också kosmetika så jag åkte dit.
Träffade min förrförra chef och en fd arbetskamrat direkt jag kom in och surrade bort en stund och sen träffade jag förrförra chefens fru och fick lite hjälp att välja rätt nyans på min foundation.
Träffade också min syster där på MAXI och pratade också bort en stund med henne. Så nu har jag varit social för minst en vecka framåt;)
 
Men nog har man varit bortskämd på varuprover de senaste åren och inte riktigt fattat vilken förmån man haft. Den dyraste summan av kvittots varor är min Foundation.
 
 
Idag var det utlovat regn, men det uteblev förutom någon liten droppe, så när jag kom hem kunde jag pyssla om lite i mina rabatter och blev klar med stenmursrabatten.
 
 
Sen reflekterade jag över att tulpanerna drar ihop sig då det är mulet..
 
 
Ni kan ju se på föregående inlägg att de var ju helt utblommade då det var sol.
 
Kram.
 
 

Kommentarer
Postat av: J

Coolt med tulpanerna! Visste att vissa blommor gör så, men inte tulpaner faktiskt! :) 🌷

2014-06-05 @ 12:44:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0