Misstag

Nu på morgonen har jag städat undan efter helgens slöhet och dragit dammsugaren ett varv. Vi har varit hundvakt åt Mikael och Maria, så dammsugning var nödvändigt.
 
 
Jag tänkte också berätta för er om det misstag jag gjorde när vi var i Turkiet. Jag skrev ju om vårt besök i gamla Side och hur alla ville sälja och övertala en till att köpa just deras fantastiska mat eller godis eller te.
Det här hände då vi nyss hade anlänt till Side och börjat gå ner för gatan, Emma var illamående och lite åksjuk dessutom, då den här trevlige butiksförsäljaren började berätta och bjuder oss att provsmaka ett pulver man blandar i vatten. Iste, jätte fräscht och gott! Fanns i jättemånga smaker och jag uppfattade att det kostade 2Euro per kilo.
Emma behövde på toaletten och medans Jörgen och Emma var på toaletten bestämde jag mig för att köpa två sorter och ett kilo av vardera och när han hade öst upp åt mig i två påsar kommer Jörgen tillbaka och vi skulle betala. Mitt i köpet tyckte jag att det var många Turkiska lira han behövde men på något sätt hade jag inte riktigt koll på lirans värde.
 
När vi hade gått därifrån började vi att räkna efter och kom fram till att jag köpt te för sjuhundra kronor!!
Hoppsan så det kan bli! Men nu har jag fräsch sockerfri saft att bjuda på i sommar.
 
 
Kram.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0