låg

Hej, kände att det var dags att skriva något här igen.
Tyvärr blir jag lite fåordig då jag har saker som tynger mig, då jag grubblar men inte riktigt kan dela med mig av vad här inne på bloggen. Inte för att jag inte vill, utan därför att jag inte kan hänga ut de andra...
 
Jag får svårt att utföra mina sysslor, tråkiga eller roliga, det spelar ingen roll! Jag blir som seg och håglös i kroppen men har ändå lyckats med att rensa lite ogräs, vikt tvätt och varit mamma med allt vad det innebär av matlagning och så.
Det är mycket som blommar fint i trädgården och jag har fotat lite, dock så blir inte bilderna lika fina som verkligheten visar. Försökte få fram hur fina Alliumlökarnas lila färg är tillsammans med den röda rosen t.ex.
 
 
 
Jag har också följt Emma och hennes kompis till Ljusvattnet för lite vattenlek. Där kryllade det av stora grodyngel.
 
 
Jag har skaffat mig en ny App i telefonen så jag kan lyssna på böcker och har skingrat mina tankar genom att jag lyssnat på boken som journalisterna Johan och Martin har skrivit, den som kom till efter de suttit fängslade i Etiopien.
 
 
Efter middagen åkte jag, Pontus och Emma till Byske för att se fotbollsmatch mellan Pontus lag och Morön. Matchen slutade 2-2.
 
Efter matchen åkte vi först till ICA och handlade och sen besökte vi pappas grav. De hade fyllt upp med jord och sått in gräsmatta nu den här andra sommaren som pappas och de närliggande gravarna har funnits där. Blir fint.
 
 
Jag vattnade och tog bort lite vissna blommor och satte upp de tre fåglarna som blåst ner från stenen. Det märks på blommorna att det har varit kallt och halvrisigt väder.
Åh saknar honom så mycket!
 
Sista bilden jag lägger upp är lite kläder Emma shoppade för sina födelsedagspengar i måndags. Ett lila linne med en kjolvolang nedtill, en grå byxdress och en randig tröja med trekvarts lång ärm.
 
 
 
Kram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jörgen

Puss

2014-06-25 @ 23:40:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0