Borta bra

Nu har jag kommit mig hem från en alldeles underbar helg i Stockholm. Vädret har varit kanonfint och med temperaturer över tjugo grader i skuggan. Har förstått att ni har haft kanonväder här i Norrland också.
 
Enda smolket i bägaren är att jag åkt på en förkylning, en sån där förkylning då man känner sig febrig och öm i kroppen, kliande ögon, kill i halsen och svidande slemhinnor allmänt i mun och svalg. Däremot innefattar den inte en tjock och snorig näsa ännu....
 
Som jag skrev i det tidigare inlägget så var ju anledningen till den här resan att hjälpa Johanna att passa Elton och fredagen gick verkligen åt till att tillverka tårtor på löpande band för henne. Jag och Elton kom oss ut på en promenad i det härliga vårvädret.
 
   
 
Lördag blev det lite stressigt för oss att hinna med allt, eftersom vi sparat arbetet att lägga ihop de vanliga tårtorna. Men vi hann genom ett bra teamwork.
 
 
Dopet var spännande för babyn som döptes och han gallskrek mest hela tiden, förutom den stund då han fick vatten på huvudet. Elton däremot, han är bara så lättsam och nöjd. En glad bäbis helt enkelt.
 
Sen var det dags för fikat en bit bort från kyrkan och Johanna fick mycket beröm för sina proffsiga tårtor och det var hon värd, för de blev inte bara vackra utan dessutom supergoda!
 
     
 
Söndag blev en vilodag då vi tog det mycket lugnt, dels på grund av min förkylning och dels därför att vi ville det.
Erik hämtades på Arlanda på eftermiddagen.
 
Idag måndag hann vi med en kort långsam promenad innan det var dags att skjutsa mig till flyget.
 
Underbart är kort, men många fina minnen och bilder har jag kvar.
 

Kramisen.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0