MÅNDAG

Tänkte egentligen inte skriva så mycket om hur min första dag med nya schemat var, men kan inte låta bli att skriva lite om det ändå.
Jag kan väl säga som så att jag blev fast i spelet mest hela dagen och att jag undrar lite om hur "konsulten" tänker om raster!?
 
Vem av er där ute i arbetslivet skulle tycka att det var helt okej att jobba fyra och en halv timme utan rast!? Vad händer med blodsockernivån och humöret mot kund om man inte får äta!?
 
Hur som så rättades min 8-timmars arbetsdag med en rast på 60 minuter till och blev en 8- timmars arbetsdag med 15 minuter+45 minuter i rast.
Jag blir riktigt förbannad då andra tycker det är okej att göra sådana här scheman. Man ska slita häcken av sig i kassan eller någon annan stans i butiken med väldigt korta raster och lite tid till vila och återhämtning...
 
 
Förmodligen kommer det väl att straffa sig att klaga öppet över min arbetsplats och min arbetssituation, men jag kan inte låta bli att tycka...!
 
Annars då, jo tokslut och ledsen Annica fortsatte att jobba hårt när jag kom hem, med att måla där uppe...
 
Jag vill så gärna få allt klart där uppe innan torsdags dygnet börjar för att hinna städa och ha ett hem som välkomnar Johanna och Erik på fredag.
Sen räknar jag med att ha fullt hus och storhushåll till på söndags afton då de åker hem igen.
 
Kram till er alla som ändå stöttar och bryr sig.
 
Kram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0