Roadtrip

Det har gått bra att köra de ca 200 milen det blev i helgen. På väg ner stannade vi bara en gång vid Höga kusten bron för rastning av djur och oss.
 
 
Det var så kul att få träffa Johanna igen och dessutom Eriks pappa och hans sambo som bodde denna helg hos dom fast Erik var i Estland på jobb....
 
Jag och Johanna började lördagen med att gå och handla lite frukost. Vädret var underbart och vitsipporna blommade i skogsbacken.
 
 
 
Efter frukosten skjutsade vi ut Roland och Karin till Nacka, där Eriks bror Elmir bor, så de skulle få träffa sina barnbarn.
Jag och Johanna drog vidare på en shoppingrunda i Nacka köpcentrum där jag faktiskt hittade lite sommarkläder och en bikini överdel. Nu har jag kläder som passar så jag klarar den här sommaren och resan till Tunisien.
 
Resten av aftonen och kvällen tillbringade vi sen tillsammans med Eriks familj hemma hos Elmir och Daniella, dit även mellanbrodern Emil, sambon Tessan och babyn Astrid kom.
Nu har jag träffat hela Eriks familj och kan bara konstatera att Johanna "har gift in sig" i en bra familj och det känns bara bra och tryggt.
 
Kram.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0