Tunisien, hemresa, familj, sömn, arbete...

Jag kom hem från Tunisien på fredag kväll vid 21.30 till en familj som saknade mamman...
Tyvärr så blev det bara en kort stund med familjemys, innan det var dags för att göra god natt för både mig och barnen. Skulle nämligen upp tidigt för att jobba på lördag.
 
Under veckan jag har varit borta så har det blivit installerat nya kassadiskar på jobbet och i och med det så har de vanliga rutinerna inte riktigt hunnits med förstod jag.
Tobaksskåpet var i princip tomt på lördagsmorgonen och det skulle göras en del prisändringar och inventering av en del sorter. Jag låg inte precis på latsidan och jobbade på rätt bra för att hinna med alla lördagsuppgifter i min lilla bunker i 27 graders värme!
 
 
När jag sen kom hem från jobbet vid halv fyra, var jag helt knäckt och lite illamående, så då drack jag lite Resorb vätskeersättning, innan jag satte igång med förberedelserna inför kvällens cykelfest.
Strax före kl. 17.00 cyklade vi sen iväg och hade en underbar kväll här i byn. Jag kom mig i säng vid två! ;)
 
I dag blir det bara en välbehövlig vilodag tillsammans med familjen.
 
Men hur har vi haft det i Tunisien då,undrar ni säkert!? Underbart skönt, med en härlig mix av sol, bad, shopping och god mat.
Vi kom ju fram till Tunisien tidigt på lördags morgon så vi sov några timmar innan vi hann få i oss lite frukost före tio, sen var det infomöte fram till lunch. Först efter lunch hann vi sola några få timmar mellan drygt två fram till sjutton, då poolområdet hamnade i skugga. (Pool med hög musik och aktiviteter för de mer unga människorna.)
 
Andra dagen hittade vi en bättre pool på området, där vi resten av vecka tillbringade vår sol och bad tid.
 
 
Vi var iväg på en shopping tur till Sousse med hotellets guide Freddy. En härlig kille på 32-år som hade jobbat i drygt tio år för hotel El Moradi.
Vi köpte kryddor, skinnjackor och lite silver. Vi såg också en tjurskalle från en nyslaktad tjur och kanske det var fru ko på andra sidan. Lite annorlunda slakteri traditioner i detta land kan jag tycka.
 
  
 
 
 
 Kvällarna tillbringade vi på hotellet och där träffade och lärde vi känna ett nygift par från Serbien. Riktigt gulliga människor som vi bara känner att vi måste få träffa fler gånger. Jag har bytt adress och mail med dem.
 
 
Kram.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Låter underbart! :)

2013-06-02 @ 21:48:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0