Liite stresssad....

I dag har vi varit ner till stan och gjort bort lite inköp som borde fixats lite tidigare, men bättre lite sent än aldrig...
 
Vi valde att inte besöka pappa pga ev magvirus, men vi hann bara hem då han ringde och undrade om vi möjligtvis skulle komma...
Pappsen hade haft otur med sin godispåse och allt hade fallit ner på golvet och måste slängas, vilket betyder katastrof när han får sina "crawings"!
Jag ringde då till syrran och undrade om hon möjligtvis kunde fixa....och det skulle hon kunna! Så underbart att det löser sig för pappa då ...hihi.
 
På söndag har vi bjudit hem Mikael och Maria på middag, vilket jag ser fram emot, nu var det alldeles för länge sedan vi sågs! Längtar!
 
På jobbet har vi en tid tillbaka haft gamla konferencen som vårt fikarum, för vi ska äntligen få ett helt, rent och fräscht personalrum. Känns spännande att få se det färdiga resultatet...
 
 
Just nu hänger den här lappen på dörren....
 
 
Jag gillar Johans förbättringar som hela tiden sker, efter som de hinns med...
 
På tisdag kväll och onsdag kväll till veckan ska jag ha kassamöte på jobbet och för att återkoppla till rubriken på dagens inlägg, kan jag bara säga att jag är nervös och lite stressad inför de mötena.
Jag har stolpat upp vad mötet ska innehålla och jag har en klar vision i huvudet om vad som måste tas upp och samtalas om...men jag måste också skriva ner det hela vilket jag inte har gjort, men måste hinna med....gulp!!
Jag har massvis med material hemma som jag ska jobba mig igenom...men när ska jag ta mig tid till att sitta ner med det!?
Nu blir det i vart fall mello och inget jobb!
 
Kramisen.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0